lördag 30 juli 2011

Back to "normal"...

... whatever that is. På måndag börjar jag jobba igen. Jag har haft en fantastisk sommar, mår toppen och känner mig glad och full av energi. Nu saknar jag bara äldsta dottern som är på äventyr i några dagar till.

Under veckan som gick var jag ledare på en ungdomskonferens. Nu är jag alldeles utmattad efter en hel vecka med väldigt lite sömn, men det var det värt. Det har varit så roligt och givande! Ungdomarna har en del som jag saknar, men mest är jag faktiskt väldigt glad över den erfarenhet och visdom (Ha!) som jag har samlat på mig genom åren. En sak saknar jag dock. Ett naturligt brunt hår... Jag längtar efter frisörbesöket som står inskrivet i kalendern den 8 augusti. Oj, så fin jag ska bli! Haha.

Förresten håller jag på att jobba på en uppdatering av bloggen. Vi får väl se vad mitt pysslande leder till så småningom.

4 kommentarer:

Annika/Resfredag sa...

Äntligen är du back!!

karin sa...

Har saknat dig i sommar!

Min plats i solen sa...

Vad glad jag blir av att läsa ditt inlägg vännen. Du låter så harmonisk och lycklig och jag förstår att du har njutit av en underbar sommar och tankat kroppen full med energi. Härligt! :)

Vad spännande med ungdomskonferens och visst är det så att vi har så mycket att lära av varandra. Oavsett ålder. :)

Ha det nu så bra och ha en riktigt, rktigt fin första arbetsvecka.

Kram fina du

Sockergrynet sa...

Härligt att du är tillbaka, du har varit saknad!! <3