torsdag 5 juni 2008

Sommarlov!Efter fyra år på samma skola var det dags för storasysters sista dag. Sorgligt på sitt vis, men till hösten får hon gå i en klass där hon får sjunga varje dag. Det passar henne perfekt!

En liten fråga i all sin enkelhet. Är det på allvar människor som tycker att man ser snyggare ut om man sprutar in diverse saker i pannor, läppar och bröst? Eller är det så att dessa "skönhetsfix" bara är mer vanligt förekommande i Stockholm och att det därför finns många fler som råkat ut för behandlingar som gått snett? De som fått lyckade behandlingar borde man alltså inte lägga märke till, eller hur? Perellis anknäbb är inte ensam där ute...

4 kommentarer:

Zarah sa...

Vilka vackra döttrar du har - och vilka superfina kläder!!

Botox är knepigt... Rynkor är ju de _äkta_ livslinjerna! Inte finns det väl något vackrare än små linjer som visar var ett skratt har suttit...?!

Kram!

Lindzi sa...

Säger bara en sak... Stockholm!

Evelina sa...

Vilka sötnosar! och vad härligt med sommarlov!! Här får vi vänta en vecka till vi... men jag tror å andra sidan att vi får dra ut på sommarlovet en vecka längre än ni så det jämnar väl ut sig tillslut :-)

Kram

elsamaja sa...

Åh vilka små prinsessor i sina fina kläder. Skolavslutningar är underbara, när man ser alla finklädda barn och ungdomar ute på stan.

Vilken skola ska hon börja på? Jag är lite nyfiken eftersom en kompis dotter o´ckså ska börja på en där det är inriktat på sång och drama.

Ha det gott