tisdag 3 juni 2008

Tack!

Er omtanke värmer.

Jag struntade i allt ikväll och satte mig och scrappade utan att tänka på några scrapuppdrag. Det här var bara för mig. Jag scrappade en sida som hette 30+ till Scrapbooking mm för länge sedan, men mina tankar har förändrats lite. Det här blev min nya version... Härligt, italienskt (?) papper från Scrappakalja och hjärterutan har jag mecklat på i flera lager. Själva hjärtat är en gnuggis från Heidi Grace. Jag ritade en svart rand med icke vattenfast, svart penna. Sedan färgade jag in papperet med Creamy brown fluid chalk, sprayade det med guldglitter och embossade till slut med klart embossingpulver efter att ha doppat hela alltet i lite gulddyna. Det ser fint ut i verkligheten, men guld gör sig inte avfotograferat.

7 kommentarer:

Mysmasken sa...

Åh, enkel och alldeles jättevacker! :)
Hoppas ni det löser sig nu med de nya fuktskadorna, bläh så trist.

Jozebelle sa...

Åh vilken underbar sida och vad härligt att du satte dej ner och skapade bara för din egen skull!!! Kan tänka mej att det är lite svårt att hinna med när man är DT:are

AnnaB sa...

Den här är SÅ bra, Monica...!!! Otroligt snygg...!!!

Zarah sa...

Urk vilka tråkiga nyheter ni fått. :(

...men ÅH vilken läcker sida!!

Annelie Maddock sa...

Vad trakigt med mera fukt!!!!!! Fy 17!! Fingers crossed att allt gar bra!

Men attans vilken snygg LO! Helt grym!!

Carola sa...

Massor med fint i din blogg. Du fotar bra också. =)
Hoppas de går fort att fixa bort fukten. Vilket skrutt!

Kramiz pårej

Miaa sa...

Åh, vilken sida!! Underbar!
MEN, vad jobbigt att det var mera fukt!! Och dessutom i det nyrenoverade badrummet!! Otroligt med otur! Hoppas trenden vänder sedan, att ditt liv får vara som det ska!
Kram Miaa