tisdag 15 januari 2008

Formex

Idag börjar vi sätta upp Metalimos monter inför Formex. Det ska bli så kul att träffa gamla och nya vänner och kunder, scrappare och bokhandlare, arbetskamrater och pappersställ. Hojta till om du ser mig där och jag inte verkar känna igen dig. Mitt namnminne har gått från gott till kort efter alla hundra- eller t o m tusentals elever som flimrat förbi genom åren.

När det gäller kreativiteten blir det inga problem från torsdag till söndag då jag kommer att dema i montern, men imorgon finns det kanske inte så mycket ork. Nu ska jag i alla fall göra klar och scanna en sak till SWE innan jag gör mig iordning.

Ha en riktigt fin tisdag!

Förresten kan ni ju titta in till AMLT där Shelby har lagt upp vårt Inque Boutique-galleri. Att använda stämplar till kort känns självklart, men att stämpla på layouter kan kännas lite läskigt om man skulle göra fel (det är inte lika lätt att ändra).

8 kommentarer:

Smulan sa...

Låter jättekul med formex, hoppas att du får riktigt trevligt! Kikade på underbara garagefoton av dina barn här längre ner, de blev ju jättefina! Underbar målsättning för 2008 att vara kreativ varje dag.

Zarah sa...

ÅH vad jag hade velat gå på Formex!! Ha skoj!

Tina J sa...

Hej vännen, är tokförkyld så jag har inte orkat vare sig uppdatera min blogg eller svara på ditt mail än. Återkommer pronto så snart jag piggnat till! :-)

(Jättefina foton på barnen nedan!)

Kram!

joggemia sa...

Du är inte ensam om att ha fått minne som en guldfisk! En sak kommer jag ihåg i alla fall...du har fått en award i min blogg. =)

Kram!

AnnaB sa...

Sååå himla roligt det låter! Hur gör man egentligen för att få gå på Formex? Måste man höra ihop med något företag då? Ha det kalasbra! :)

Laila sa...

Slit inte ihjäl er nu! Jag vet att det är tungt att bygga upp montrar...

Lisbet sa...

Tillbaka i etern med ett fett grafikkort som ska tåla mina bilder. Nu surfar jag runt och drägglar hos alla som skapat en massa läckerheter i sina bloggar. Så nu tittar jag in hos dig med en stor kopp kaffe och ska skaffa mig inspiration.Ha en skön dag

Maria med pojkarna sa...

Jag hoppas att du läste att jag faktiskt letade efter dig, men aldrig hittade dig! På Formex, alltså! Jag var som sagt rätt vimmelkantig (jag blir så lätt åksjuk så jag blir åksjuk till och med om jag GÅR och tittar på en massa saker. Mycket opraktiskt.)
Ha det gott! Idag har vi haft dop! :-D