söndag 27 januari 2008

Vågade äntligen testa WacombrädanJag har inte vågat testa lyxritbrädan här hemma förrän nu. Det finns en anledning till att jag inte fick femma i bild, men inte var det att jag inte vågade testa i alla fall! Modeeeeeem är seeeeegt. Jag har varit social, stickat och tittat på tv istället för att umgås med datorn. Maken löste sitt extrapyssel med att låna ett trådlöst internet till sin dator. Smart!

10 kommentarer:

Evelina sa...

Åh... har du en lyxritbräda... UTAN att testa den?!! är du klok eller?! Du kan skicka den hit så kan jag testa den åt dig kanske?! Men nu ser jag ju att du kommit igång så... det kanske är onödigt.
Hoppas dit bredband bestämmer sig för att komma tillbaks snart.

Kram och svejs

Zarah sa...

Den var ju supersöt ju! En riktigt härlig glad-bild. :)

Tette sa...

Lyxritbräda - berätta mer- vad är det . Jag anar men är ej säker

Malin sa...

haha, det finns en anledning till att jag aldrig använder min, trots att jag önskde mig en så hett. Jag veet helt enkelt inte vad jag ska göra med den. Några tips???

Lilo sa...

Det där ser proffsigt ut tycker jag! Hoppas ditt internet löser sig snart, du är saknad!

Ewa sa...

Jag tycker att du är duktig! Utan internet så länge...låter ju jättejobbigt. Hoppas du kommer tillbaka till oss snart!

Lindzi sa...

Underbar bild! Nu måste jag önska mig en bräda!! :-D

Cattis sa...

ååååååååå...vad avis jag blir!! Har du en ritbräda! Jag har precis frågade om såna inne på forumet! Och jag är så sugen på att testa en!

Och du ritar snyggt! =)

Kramis!

Smulan sa...

Wow va coolt. Satt faktiskt o kikade på sådana brädor i en katalog igår och drömde om hur enkelt det skulle vara att göra egna penslar med en sådan. Ett riktigt litet konstverk gjorde du, du måste ju fortsätta "testa" brädan din :-D

Miaa sa...

Jag gillar din testbild extremt myxket!! Väldigt snygg!
Kram Miaa