tisdag 22 januari 2008

Solen sken!I morse var jag jättetrött och maken jättesen. "Kör bilen till infartsparkeringen så tar jag en promenad senare och hämtar den." sade jag i mitt halvsovande tillstånd. Eftersom jag har fullt med skjutsande om ett par timmar var det bara att knalla iväg! Det var tur att jag var "tvungen" att gå ut, för det var så skönt! Solen sken och det låg lite snö på marken, tillräckligt för att det skulle lysa upp lite. Kameran fick följa med som sällskap. Vilken tur att de sålde varm choklad i kiosken på vägen. Det var så gott!

11 kommentarer:

myamia sa...

FFina foton! Jag skulle oxå vilja ha varmchoklad i kiosken där jag bor, hihi Maria

Zarah sa...

Åh vad mysigt det låter och ser ut! Ibland är måsten bra, när de resulterar i positiva saker - som varm choklad och skön promenad! :D

Ps. Huuuvaligen, vad du är vacker!

Mysmasken sa...

Vilket snyggt foto! O.o

Sannasmamma sa...

Oj och wow vilket skitsnyggt foto på dig!! =)
*me like*

AnnaB sa...

Så underbara foton!!!!

anni sa...

Inte kan man se på det fotot att du slitit hårt hela helgen. Vad fin du är!Bra att du passade på att njuta av solen. Tack för senast!
kram / Anni

Jozebelle sa...

Jahaja, ja här sken ingen sol utan det var allmänt grått. Men ute var vi jag, Zita och Smilla och tog en promenad i skogen!!! Bara man kommer ut så ärdet ju lugnt, sen var det iväg och köpa lunchsallad och hem igen, äta, sätta på lite snyggare kläder och iväg med och hämta bilen (lånade av svärföräldrarna för att hinna allt) Iväg till Läkaren, hem och hämta Izabelle, förbi svärfar och hämta Jozzan och svärfar, ner till Centrum och de skulle på musikul. DÅ äntligen vart det lite lugnare. för att 40 minuter senare få på kläder igen, till bussen inna nden gick, hem och ut med Zita, göra lite mat och äta. Pust....har ni det lika jäktigt Monica?? Ni har ju ändå tre ungar!

Pillerill sa...

fotot på dig är fantastiskt!! jag älskar sådana där skuggfoton!!!!!! ursnygg och ursnyggt!

Anna sa...

Vilket vackert foto på dig! Varmchoklad är inte så tokigt det heller, bara den är gjord på min mjölk.

Vinterkramen Anna

Anna sa...

Åhh vad vacker du är på fotot!
Gott med varmshoklad, bara den är gjord på min mjölk.

Vinterkramen Anna

Evelina sa...

Hallå snygging!
Det var ett riktigt bra foto på dig det där!

Kram