torsdag 23 april 2009

Kan inte sluta tralla...

... på den här Enyalåten! Ah, Enya. Sweet memories.

Nu åker jag till makens mormor för att umgås, handla mat och följa med till doktorn. Vädret är alldeles underbart och jag njuter av solen som värmer. Kompisen i Hamburg berättade att de har gått omkring i shorts och linne i flera dagar. Där är det sommar. Kommer ni ihåg förra året? Då började vår sommar också i slutet av april. Samma dag som vi åkte till Thailand i juni började det regna och bli kallt, i alla fall i Stockholm, och dagen vi kom tillbaka började sommaren igen. Mer vältajmad kan inte en sommarsemester bli!

3 kommentarer:

ylva sa...

enya får mig att tänka på en massa saker som hände för länge sedan :). och dte här är ett till sådant inlägg som gör att man bara vill tycka om dig. blir så glad av att läsa om när du hjälper och tar hand om andra :). och så blir jag glad av de fina nya korten också! fast lite mindre glad över att inte komma underfund med vad som skulle kunna vara den franska motsvarigehten till philadelphiaost. som jag har letat efter det... alla goda muffinstoppings innehåler ju det. och så nu ditt recept! det lät så fantastiskt gott :).

kram kram,

Fläskdansen sa...

Härliga Enya! Denna sång med henne fastnar minsann i min skalle också, riktig gladmusik!

Vi får hoppas att våren i år stannar och smidigt går över i en perfekt sommar som varar länge! Med perfekt balans mellan stilla, regniga nätter och soliga dagar.

Kram och trevlig helg!

Annelie Maddock sa...

Suck. Var... Har har vi hostiga stormar och monsunregn. Ja ja. Vad ar val en bal pa slottet...