tisdag 14 april 2009

Tillbaka från påsklovet

Jag vill lova att vi har haft det jätteskönt hela familjen! Vi har träffat en massa släktingar och vänner, njutit av Blekinges och Smålands skönhet och det otroligt vackra vädret. Nu är det dags att återgå till vardagen, men det blir inte så tungt nu då våren faktiskt finns här på riktigt. Jag älskar ljuset och att man inte behöver ta på sig en massa kläder bara för att sticka ut näsan.

Jag, maken och tjejerna åkte ut till Gnesta idag för att rida hos makens f.d. arbetskamrat. Vi fick en toppendag och slutade med att äta en sen lunch på restaurangen nere vid stationen. Maten var smaskig och sällskapet var väldigt trevligt.

Tillbaka till den rena tvätten som ska plockas in innan kvällsdaggen faller och gör allt blött igen...Barnens söta kusin. Puss på dig, O!Att leka "Salami" ute i skogen vid Skärfva gård var väldigt roligt.Den här flodhästen hittade vi i terapibadet på svågerns jobb. :-) Det var så varmt och skönt i vattnet och så fanns det möjlighet till all möjlig slags träning och värmebehandling för min onda rygg.

1 kommentar:

Anna sa...

Lucas undrar varför han som ser så arg ut ligger i våran pool?? Härliga påskbilder, roligt att ni haft en trevlig påsk.