tisdag 28 december 2010

Inte helt datorfritt, men nästan...

... kommer det att bli här hemma en vecka framåt. Det innebär att jag inte kommer att uppdatera bloggen förrän vi har mött ett nytt år. Tills dess lär jag väl ha kommit på något riktigt bra att skriva om! Jag kontrollerar min e-post, men annars tänkte jag haka på Fiffi och se till att vara riktigt kreativ.

Min mamma lät i går påtala att jag har så mycket grejer att jag skulle kunna pyssla resten av livet utan att bli utan pysselprylar! Det kanske är dags att låta mig inspireras och verkligen göra något roligt av allt? (Mamma gjorde säkert 30 kort i går. Själv gjorde jag ett påskkort till Kortskissen för vecka två. Lika bra att köra igång med gasen i botten...)

Här är några julklappsetiketter som jag gjorde till AMLTs blogg lite tidigare i december. Kan ni se vilka verktyg och material jag har använt mig av? Ni får tiden fram tills jag uppdaterar 2011 (Ha! Det låter väl väldigt långt borta?) att svara på frågan.6 kommentarer:

Lilo sa...

GOD FORTSÄTTNING till dig också! Jättefina tags! Är det washitejp? ELler har du bara låtsats ha det hemma? ;)Pyssla vill jag också göra mer av. Idag ska vi dock åka och titta på valp till Manda. SÅ då blir det bebis här hemma med allt vad det innebär. Undrar vad farbror Laban kommer säga om det?

Sockergrynet sa...

Gott slut och gott nytt år!! :)
kram, Marie

Fiffi sa...

*tumme upp*

:)

tinajo sa...

Vilka snygga - och det är ju toppen att köra stenhårt med kreativiteten! :-)

Gott nytt år på dig i förväg! :-)

Lina sa...

God fortsättning på dig med!
Hoppas att ni har haft en riktigt mysig jul och att ditt nyår blir kalas!
kram

Min plats i solen sa...

Hej Monica!

Jag hoppas att du har haft riktigt härligt kreativa dagar och fått släppa loss ordentligt med ditt skapande? :)

Tack för ett fantastiskt bloggår kära Monica! Du är en pärla i bloggrymden och jag är så glad att vi fann varandra därute. Din blogg inspirerar, gör mig glad, får mig att tänka efter och att le igenkännande. Du berör! Och din outsinliga omtänksamhet och glädje i din kommentarer på min blogg värmer gott ska du veta. Du har varit med mig nästan från starten av mitt bloggäventyr och du vet att jag uppskattar dig väldigt mycket. Tack för att du är en sådan fin bloggvän!

Ett fantastiskt spännande och kreativt 2011 önskar jag dig. Gott nytt år!

Kram Lotta