torsdag 2 juni 2011

Härlig eftermiddag.

Vi fick finbesök i eftermiddags. Hela familjen var rätt slö så här helgdagen till ära, men vi vaknade till lite när min syster och hennes små godbitar kom.


Det här är killen som har full koll på hur man använder en iPhone. Hans moster hänger inte med i svängarna då han sätter fart med spelfingrarna!


Mor och dotter i husets skönaste stol. Jag förstår att de gärna besöker S rum då de kommer på besök. Hon har det vackraste ljuset och den bekvämaste sittplatsen. Det är bara den giftgröna väggen som behöver målas om. Jag har en burk silverfärg. Undrar hur det skulle bli med den...


Maken har alltid tankar som snurrar runt i skallen. Till och med då han tar en tupplur är skrivpennan beredd att nedteckna spännande och revolutionära idéer.

Trädgårdsblomster


Det här är säkert en jättevanlig trädgårdsbuske, men jag har inte orkat ta reda på vad den heter. Fin är den i alla fall då grenarna liksom trillar som ett vattenfall från berget. Jag blir glad varje gång jag ser den. Någon som vet namn?

3 kommentarer:

tinajo sa...

Är totalkass på vad blommor heter så jag är tyvärr ingen hjälp där. Ja, det är fantastiskt trevligt när det går undan så där - och vilken skillnad ett golv gör! :-)

Ha en finfin dag! :-)

Maria med pojkarna sa...

Självklart! Det är en spirea. Att döma av bladens form tror jag att det är en bukettspirea, men det finns också brudspirea som har ännu mer hängande form.

Ha en bra dag!

Monica sa...

Tack Maria! Nu när jag såg det skrivet kommer jag ihåg att jag nog visste det för några år sedan då jag faktiskt gjorde ett försök att ordna till trädgården. Hm. Vad hände? :)