onsdag 16 april 2008

Bättre idag!

Så, nu känns det lite bättre. Allt kommer att ordna sig även om det blir lite rörigt här hemma. Tack snälla för era stödjande kommentarer! Jag läste någon gång om att vänskap som odlas i forum och bloggar inte är "på riktigt". Det är möjligt att det är så i allmänhet, men det bryr jag mig inte om. Jag känner mig i alla fall upplyft!

Under eftermiddagen har jag suttit och arbetat och pysslat med E och S vid sidan om mig. S lyssnade på och sjöng med Åsa Jinder (Folkvisor på svenska) och jag kan återigen konstatera att den tjejens röst är så härligt speciell! Hon hoppar mellan oktaverna som om hon inte gjort annat då tonarten inte passar och raspar lite så där Joni Mitchellskt. E gör vackra och inspirerande kort helt utan hjälp från mig. Hon vågar testa olika tekniker och gör saker precis som hon vill. Det bådar gott för scrapframtiden! G har hostat vidare, men imorgon får han gå till skolan. Han har läst och spelat i tre dagar (dag ett sov han bara) så jag tror nog att hans kropp är rätt utvilad nu.

Jag har gjort fem kort till kortskissen och ett kort och en layout av bara farten. Layouten är till Swescraps apriltema, så den får vänta lite. Kortet ser ni här ovan. (Jag tycker det ser så fint ut då andra tar kort av 3D-detaljer, så det gjorde jag också idag.)

5 kommentarer:

annika5064 sa...

Men vilka sköna färger på layouten men Tinkering Ink-papperen! Och så snygg!

Och du, tack för att du skriver så fina kommentarerhos mig! Kram
Annika

myamia sa...

Så mysigt med scrapsällskap, det vill jag oxå ha... :) Superfint kort, och layouten nedanför är ju dunderhärlig! Så härliga färger!

KramMaria

Lisbet sa...

Jisses..vad mycket snuggt du har på dina sida. Tråkigt med vattenskada, så ljuvliga foton på vårblommorna - har snö här. Sedan Layouterna - snygga som 17

Anna sa...

Kanonfint kort!
Trevligt med lite sällskap vid pysselbordet.

Sjuka barn är inget kul Har ett här hemma, ont i örat.

Vårkramen Anna

Sara sa...

Trist att höra om er vattenskada!
Klart att vänskap är på riktigt om man vill att det ska vara det. Vem bestämmer vad som är på riktigt och inte egentligen? Det kan man väl bara gör själv, lyssna på sin magkänsla och vara glad!