tisdag 22 april 2008

Utrymning pågårStackars Milla är alldeles förvirrad. Alla hennes lekställen är borta. Man kan skymta containern som numera rymmer nästan alla våra möbler från nedervåningen genom fönstret. Allt klutter är samlat runt matbordet, men det är på väg att packas bort det också. Säckar med skräp som ska slängas (Som sagt, det är roligt att rensa, eller hur var det nu?), mängder med böcker som får packas med alla mängder med tyger för att inte lådorna ska bli för tunga och så hela köket... Det fasar jag för. Hur mycket ska vi ha kvar för att precis klara oss under de här månaderna? Stekpanna, ett par kastruller, en salladsskål, plasttallrikar och glas. Bestick. Vad mer? Hjälp!

3 kommentarer:

Pillerill sa...

som daniel säger ibland får man bara överleva. kör på engångsatiklar så mycket som möjligt. kanske inte det mest miljövänligta alternativet men valdigt praktiskt. ät ute, ofta. strunta i att det är mycket dyrare. tänk ofta på vad snyggt det nya köket kommer att vara när det är klart.

Anonym sa...

Åh, stackars er! Men som pillerill sa: Tänk OFTA på hur fint ni ska få sedan! jag kan inte komma på nåt mer som behövs... Kanske pizza ofta? Den kan man ju äta ur kartongen dessutom.
Kram Miaa

Jozebelle sa...

Oj jag tycker det skulle varajobbigt att behöva leva så men vad gör man, inget att välja på så och ni kommer säkert få kanonsnyggt sen!!!!