fredag 30 januari 2009

Biovalshjälp, please!

Jag vill gå på bio. Det är en hel rad filmer jag vill se. Nu. Men maken är inte intresserad av en enda av dem! Visst kan man gå själv? Jag skulle så klart kunna vänta tills de här filmerna släpps på dvd eller nöja mig med att fusktitta på internet, men det är ju inte alls samma sak!

Så, nu får ni hjälpa mig. Om jag nu skulle gå själv på bio i helgen, vilken av följande filmer borde jag se?

Mammut (Det här verkar vara en riktig gråtfilm. Fast finns det någon poäng med den, eller slutar den bara i tomma intet?)
Valkyria (Tom Cruise är ju ändå Tompa, min gamle filmkärlek, hur konstig han nu än verkar vara. Dessutom har filmen fått bra kritik.)
Revolutionary Road (Jag har redan skrivit här i bloggen om hur jag längtat till detta återförenande och nog verkar filmen vara riktigt, riktigt bra...)
Benjamin Buttons otroliga liv (Redan när jag såg reklamen för den här filmen började jag lipa. Hm, det är nog den här jag helst vill se. Är den så bra som den verkar, eller är den bara konstig?)
I taket lyser stjärnorna (Den här verkar vara mycket tung, men ändå rolig. För tragisk?)

5 kommentarer:

Åsa (asali) sa...

Ååå "I taket lyser stjärnorna"!!!...den boken läste jag nu under hösten till skolan (läser ju til förskollärare) o boken är bara sååå bra. Har nog aldrig, o jag menar verkligen aldrig grinat så mycket åt en bok.
Om filmen är bra el inte kan jag dock inte uttala mig om, men boken är verkligen kanon. Den fångar en verkligen. Den hanldar ju om Jenna som lever med sin cancersjuka mamma och alla de typiska tonårsproblemen som man känner igen sig i. Rekommenderade den till min systerdotter på 16 år som förlorat sin far i en olycka.

Zarah sa...

Benjamin Button. den hade iaf JAG valt. Fast det är lille Tsatziki som är med i "I taket lyser stjärnorna" och det är ju kul. För mig är den dock för tragisk. *nickar*

Maria med pojkarna sa...

Benjamin Button var en väldigt trevlig film. Den gick i behagfullt tempo och lämnade en lugn och glad känsla. Svårt att beskriva, men den fick mig verkligen att må bra, trots att den var lite sorglig. Se den!

Marie sa...

Jag skulle valt Revolutionary road, utan tvekan. Den ska vara superbra. Själv såg jag Australia förra helgen o blev väldigt tagen av den, men den har du väl redan sett, va?

Maria sa...

Jag skulle ha gått på Revolutionary Road . Verkar vara en jättebra film. Hoppas att allt är bra med dig. Har inte uppdaterat i min blogg pga renovering. Lovar att försöka uppdatera snart.

Kram

Maria