måndag 12 januari 2009

Vacker på skridskor?

Idag skickade jag iväg tolvårige sonen att åka skrillor med mina vackra, vita konståkningsdon. Han protesterade inte, men maken tyckte det var barnplågeri. "Fixa ett par andra du då!" var min kommentar. Den blev oemotsagd, så jag antar att han också tyckte det var bättre att pôjken fick åka skridskor i Vasaparken alls än att han skulle göra det med stil. På något vis tycker jag också att om man kommer på en söndagkväll och säger att man ska åka skridskor i skolan nästa dag så får man stå sitt kast. Men det är kanske bara jag. (Jag tror att Nanny skulle hålla med mig!)

Jag gick en liten runda efter att jag hade lämnat yngsta dottern i skolan. Liten. Då såg jag att under mina sjukdomsda'r (efter promenaden kunde jag genom att lägga mig och sova i två timmar konstatera att jag visst inte var riktigt frisk) har isen på Långsjön smält igen. Åh nej! Jag som tyckte det var så mysigt att promenera där.

Hur som helst ska jag hoppa i säng en stund till. Imorgon ska vi börja bygga montern till Formex, så då gäller det att ha alla krafter på plats. Ta hand om er!

3 kommentarer:

Maria med pojkarna sa...

Haha, vad jag skrattar åt min inre bild av din son med vita damskridskor på skolans isbana! Usch, vad elakt det lät, men jag hoppas du förstår att det ÄR kul. :-D Otroligt moget av din son att faktiskt ta med dem! Min egen übercoola (i sina egna ögon) trettonåring skulle hellre hugga av sig fötterna än åka i vita konståkningsskridskor, så egentligen är jag stum av beundran över vilken distans G har till sig själv!

Myamia sa...

ng kortprojektet å min blogg. ja, jag har skrivit lite om det innnan. jag har nu skrivit ett nytt inlägg och även länkat till de äldre inläggen, för jag tänkte på dig ;) men det är bra om fler vill läsa, så jag tackar för att du gjorde mig uppmärksam på det. Nu är iallafall mit tförsta kort klart, och jag är i full gång med mitt andra :)

Lycka till med monterbygget imorgon, kram myamia

Anna sa...

Kanske inte barnplågeri men väl fotplågeri är det. Och ja han får faktiskt skylla sig själv om han nu kläcker ur sig det kvällen innan.

Vinterkramen Anna