tisdag 13 januari 2009

Formexbyggandet på gång!

Nu har vi börjat bygga Formexmontern. Fiffi har gjort en snygg och luftig planering och allt "godis" ser så läckert ut när det hängs och sätts upp snyggt och färgkoordinerat. Imorgon ska det finputsas och på torsdag kommer kunderna. Roligt! Jag hoppas få träffa några av er där.

Söta Evelina var också i hallen och byggde monter åt sin arbetsgivare och passade på att lämna fina kort, layouter och annat kul som ni som kommer får se. Vad vi tycker om Posten vill ni nog inte veta, men det finns två Rek.-paket från Tina och Tette kvar nere i Skåne som Fiffi inte fick ut innan hon åkte. Argh!

Ps: Sonen har fått ett par riktiga skridskor nu. Han påstod att det är fullkomligt omöjligt att åka med sådana dära stoppblock där fram och varför i hela friden ska man ha klackar på skridskor? Inte en enda av hans kompisar hade skrattat åt honom, men några "Snygga skrillor!" hade han visst fått i sin väg. Jag är stolt över att han är så säker i sig själv så han inte behöver leta efter sitt värde i yttre attribut.

1 kommentar:

Tette sa...

Va fick hon inte med paketet - men det gick ju i torsdags...
Men guud vad trist...