söndag 7 juni 2009

Årets Ted Gärdestad.

Min kompis och för den delen självvalda syster Johannas kusin Lovisa (mosters brorsas kusins gamlafasters barnbarns svägerskas morbrors syster...) blev årets Ted Gärdestad-stipendiat. Hon är väldigt duktig! Hör själva.

2 kommentarer:

ylva sa...

oj, vad duktigt :)! och vad duktigt du har sytt den senaste tiden. borde ha förstått det när jag såg kommentaren ;). och så skönt du kommer att ha det om fem år *lol*. fast vid det laget har du säkert hittat på något annat som måste göras ;). det skulle i allafall jag ha gjort. tycker att det är bra också att du faktiskt lärt honom tvätta. och att det har gått framåt med övandet och så. jag blev så glad över responsen också :). kände mig en aning fånig när jag skrev det *lol*. fast det gör jag i coh för sig näsan jämy när jag försöker blogga. känner mig så ointressant.

vad söt hon är din dotter! en snäll tonåring vore ju drömmen...

känner jagg jag missade något också. ville skicka en eftersläntrande kram till inlägget om gråten. hoppas så att det känns bättre... det lät så ledsamt och sorgligt. och för första gngen ångrar jag lite att det inte har blivit mycket till internettande den senaste tiden. ville ju ha sett det i tid.

kram kram,

Lallis - liv och leverne sa...

Men så duktigt:) Grattis!
Och ha en fin kväll
Kram Lallis