fredag 2 maj 2008

Bra dag!

Vädret blev alldeles underbart, så det var bara att utnyttja det och fixa lite utomhus! Att göra något åt trädgården känns inte roligt eftersom vi har ett par stora containrar uppställda, men lite eklövsräfsning blev det allt. (Hrmmmff, vi har två grannhus där man inte räfsar. Deras löv hamnar alltid i vår trädgård till slut.)

Forden ska säljas till systerns familj, så den fick genomgå en riktig städomgång både ut- och invändigt. Lunchen intogs ute på altanen. Härligt! Jag provade ett mossdödande medel på mossan som fått för sig att den ska växa på trottoaren utanför vår tomt. Får se om den ger upp! (Ja, mossan alltså.)

Ikväll har jag scrappat klart månadens uppdrag till A Million Little Things och så har jag tittat igenom en hel hög med bloggar. Roligt men tidskrävande.

Jag vill så gärna få fin inspiration till nedervåningens kommande renovering! Det kommer nog att bli en vit grund, precis som vi har haft sedan vi flyttade in. Hallen har varit målad i AD:s Kärleksröda färg. Vi har varit jättenöjda, men det känns som att vi vill testa något annat nu då vi får lägga nytt klinkergolv. Och ska vi passa på att sätta in kamin i vardagsrummet? Uj, det här kommer att bli dyrt...

3 kommentarer:

joggemia sa...

Mycket på G märker jag! Hemligheten är avslöjad. =)

Kram!

Catharina sa...

Ja, som du såg så vet jag precis hur kul det är att kratta eklöv... Jobbigt med grannar som inte krattar... morr... även om vi väl inte är de bästa på landet heller... gräsmattan är liksom för stor för att nånsin bli helt färdigkrattad.

Jag har massor med heminredningstidningar, du kanske vill låna några? Du kan lämpligtvis låna hem dem innan vi flyttar och lämna tillbaks dem efteråt ;-) Nej men ärligt, hojta till om du vill bläddra i några!

I ett litet hus sa...

Hoppas du får en härlig helg!

Kram och godnatt!