söndag 25 maj 2008

Mors dagSnart inga tänder kvar...

Jag önskar alla mödrar en fantastisk dag med inslag av firande och festligheter! Jag blev uppvaktad med en bukett fantastiska, orangea rosor. Nu är bara kruxet att hitta någonstans där de kan stå och njutas av. Alla vaser är nerpackade, så de står i en Tupperwareburk. Jag letade som en galning igår och frågade K om han visste var rislådan tagit vägen och tyckte han var jättekonstig som bara hummade och ojade sig. Nu vet jag varför...

Med tanke på det förra inlägget vill jag bara tillägga att fester inte alltid är så roliga. Ni har säkert varit med på fester som varit allt från alldeles fantastiskt underbara till totalt urspårade. Samma sak gäller för livet. Ibland vill man bara ta sig hem och lägga sig under en kudde. Andra gånger vill man inte att stunden ska ta slut eftersom allt bara är så bra!

3 kommentarer:

Mysmasken sa...

Vilken söt bild :)

Tette sa...

Jo, det var en jättebra dag! Frukost på sängen med lite blomster! Sedan slog B mig med häpnad och gjorde middag med en maträtt som jag pratat om för ett antal veckor sedan och sagt att jag "längtade efter" - ibland blir jag förvånad - och ännu gladare!

Cattis sa...

Vilket härligt foto!! =) Min son har redan tappat två tänder och han har inte fyllt 6 år än!


Ha en skön dag!
Kram!

http://kathis.blogg.se/