onsdag 14 maj 2008

Nattens insiktFrån samma synvinkel väljer jag att se antingen det här...... eller det här......det här...... eller det här.

Vad väljer du att se?

När jag sov måste jag på något vis ha bearbetat följande tankar:
1. Jag väljer själv hur jag vill se på världen.
2. Jag bestämmer själv vem jag är och vill vara.

Inga revolutionerande tankar, men för mig var de viktiga. Jag skickar dem vidare till er. Kanske är det någon annan som också behöver ändra tankemönster? Jag började dagen med en härlig promenad i skogsspåret och har nu börjat beta av min långa lista. Det här är en fin dag!

6 kommentarer:

ethel sa...

Ja, även om det kanske inte är "nya tankar" så tror jag inte att man kan bli påmind ofta nog...

Tack för tanken säger iaf jag, precis vad jag behövde idag!
Kram /E

Zarah sa...

Vet du om att du är underbar!? Det där var det mest insiktsfulla och kloka jag läst på länge - nu blev jag alldeles glad. Tack för det!! *kram*

Ps. VACKRA bilder!

Sara sa...

Ungefär så gör jag också. Jag ser och fokuserar på det jag vill se och fokusera på, och låter inte det andra knycka min energi. Jag konstaterar att det finns, men släpper det.Saker vi inte kan förändra är inte värda att suga energi heller!

Mysmasken sa...

Vad härligt att tänka så :D
Jättefina foton, ja, på blommorna alltså, haha.

Rebecca sa...

Förstår vad du menar! Allt gick bra, trots att det kändes som om det var ett berg att kliva över, både mentalt och fysiskt men nu är det gjort. Så skönt, känner mig lättare som människa!Jag har valt mig själv! Kramisar

AnnaB sa...

Du är så klok! :) Och som Ethel skrev - man kan nog inte bli påmind ofta nog. Ljuvliga blomfoton! Hoppas du får en bra helg...!