torsdag 7 augusti 2008

Det ligger ett kök nere i vårt vardagsrum.

Köket är nerpackat i platta lådor, fast ugn och mikro är förstås inte så platta. Några hantverkare har inte varit här på en vecka, men jag antar att de har goda skäl till det. Här skulle jag skriva "Vi hade i alla fall tur med vädret!", men jag bestämde mig för att hoppa över det...

För att inte låta allt för trist måste jag bara säga att golvet blir så bra! Jag är så glad över att vi valde en sammanhängande ekparkett genom nästan hela nedervåningen. Eklaminatet i gästrummet/förrådet ser man knappt någon skillnad på. Skillnaden känns först då man sätter ner fötterna på golvet.

3 kommentarer:

Lilo sa...

Vi ska göra om vårat duschrum nu och jag undrar vart de pålitliga hantverkarna med certifikat gömmer sig?? De verkar vara ett sällsynt släkte. Börjar känna mig lite sur faktiskt. ;) Skönt att det ordnar sig för er snart!!

Myamia sa...

Tack snälla för det bra tipset om den vita pennan, funkade kanon. behöver träna lite till bara.

hoppas hantverkarna återvänder ;) kram maria

Lina sa...

hua hua. Besökte min bror igår som håller på att renovera en hel källarvåning som ska bli deras nya lägenhet. Fick kalla kårar när jag såg de vita tomma stommarna i köket...
Roligt att ni blev nöjda med golvet. Vi har oxå valt att ha samma ekparkett i både kök, vardagsrum och halva hallen (resten av hallen har klinkers) och vi blev supernöjda. Ser nästan framemot hösten då vi sätter på golvvärmen :)
kram