måndag 25 augusti 2008

Jag tittade igenom några gamla scrapalbum ikväll...

... och kan konstatera följande:

1. Jag kan inte scrappa 12x12, det blir bara fult.
2. Jag borde verkligen hålla mig till min enklare stil. Gillar mycket bättre de layouter jag gjorde för några år sedan, eller t o m för ett år sedan, än de jag gör idag.
3. Möjligtvis kan jag scrappa 6x12 om det skulle knipa, det känns som ett format som passar mig.
4, 5 och alla andra nummer. Hur mycket jag än ogillar hur jag scrappar just nu (jag kan inte ens tala om hur missnöjd jag är) är jag så otroligt glad och tacksam över att jag hittade den här hobbyn. Eller hobby och hobby, förresten. Det här sättet att uttrycka mig på, kanske? Jag skrattar och gråter och fnissar och suckar och ojar mig högt och ljudligt över det jag skrivit och visat med bilder och papper och annat krafs. Jag kan bara önska att barnen kommer att uppskatta det en bråkdel så mycket så är jag nöjd.

7 kommentarer:

Myamia sa...

Jag hade nästan kunnat göra allt för att få kika i dina album. Du är min scrapidol varje dag och år oxå för den delen. kram

I ett litet hus sa...

Skickar en stor kram och hoppas du ser helt annorlunda på situationen imorgon. Men man måste faktiskt vara självkritisk och ibland lite missnöjd för att utveckla sin stil och sig själv. Tror alla har sånna perioder och dagar. Jag tycker i alla fall du är bäst (och jag vet att många med mig tycker det samma)!!

Kram kram!

Zarah sa...

I beg to differ, men jag vet precis hur det känns. Såna känslor slår (på) mig med ibland. Oftast boxar jag tillbaka, men ibland är man lite mer försvarslös.

JAG tycker att du är grymt bra. Förra året, nu... Jämt.
Kram

malin d sa...

Det finns inget som heter fult när det gäller dina grejor.
Men själv har jag ju oxå insett att jag gillar mina "enklaste" grejor mest. Ibland vill jag bara riva upp och börja om med vissa gamla layouter :(
Jag vill jättegärna komma hem till dig å pyssla och titta på huset.. Jättekul! Ser fram emot det!
/Malin

Mysmasken sa...

Jag tycker det mesta du gör är himla fint. Den lite mer avskalade stilen är så himla "du" dock :D

Cami sa...

Jag har alltid gillat allt du gjort! Oberoende av stil och storlek... Tycker ändå man ser att det är Monnah-stil. Självkritiska perioder har vi alla ibland, och det är väl det som utvecklar i längden, men det är ju inte så värst kul just då...

Skickar en kreativ kram och hoppas du kan känna dig nöjd med det du gör snabbt igen, för du är verkligen duktig och skapar så vackra saker! Du har varit och är en av mina förebilder i det här sättet att uttrycka sig:)

Milla sa...

Jag gillar dina skapelser massor! Du har läääänge varit en inspirationskälla för mig och det är du fortfarande. *kram*
/Milla