söndag 24 augusti 2008

NaturupplevelserI eftermiddags när jag kom hem stod maken och diskade i tvätthon (det är bökigt och trist, men snart installeras diskmaskinen igen, tjoho) och lagade middag med vad han hittat i gömmorna. Det blev en smaskig fiskgryta med krossade tomater och så lite pasta till. Denna delikata måltid bjöds sedan min fine lillebror på. Barnen är galna i honom. Han är så snäll och rolig med dem och busar på precis ett sådant sätt som en morbror ska!

Vi bor precis i utkanten av ett jättestort naturreservat, men vi har varit dåliga på att lära känna markerna ordentligt. Det är så bekvämt att bara ta en runda i elljusspåret (som förvisso också är en del av sagda naturreservat)! Idag gick vi en ordentlig runda och det var helt fantastiskt i de sista sensommarstrålarna!Den härliga eftermiddagen avslutades sedan med nybakade scones, örtté och risgrynsgröt på påse. Man tager vad man har, eller hur var det nu?

2 kommentarer:

Cattis sa...

Åhh..den där smaskiga fiskgrytan med krossade tomater och pasta till lät ju gott! Inte skulle man på någe vis få receptet? ;)

Härliga foton!

Jozebelle sa...

Vilka fina kort speciellt det sista var fyllt med massor av kärlek!!!!

Ha det så gott
kramizar Ann-Marie