fredag 20 februari 2009

Barnvakt

Idag har jag varit barnvakt. Det är jag fortfarande, men nu sover den lilla godingen. Pust, inte kom jag ihåg att det var så fysiskt krävande att ta hand om en ettåring... Bara att handla på Kvantum var ett äventyr. Det var trevligt att få sådana där "Åh, så mysigt det ser ut att ha en sådan söt liten flicka!"-blickar som jag inte fått på många år. Ingen kastar sådana glada och lyckliga blickar då man kommer med sina halvstora barn. Det spelar ingen roll hur söta de är...

Lilla L och jag har haft det så mysigt och nu när hon vilar känner jag också för att ta en liten tupplur, men det vågar jag inte. Nej, jag passar på att önska er en trevlig helg istället! Förresten börjar vårt sportlov idag. Hurra! Just jag ska jobba på Kreatima imorgon, men barndelen av familjen har verkligen sett fram emot att få sig en och annan sovmorgon.

2 kommentarer:

Anna sa...

Mysigt med bäbisar. Tycker fortfarande att Lucas är min lilla kille. Inser att han börjar bli stor, han börjar ju skolan till hösten. Vill inte riktigt att han ska bli stor än.

Lilo sa...

Här har jag också haft mindre barn än mina! Och söta sådana också! Mysigt! Hoppas ni får en vilsam sportlovsvecka!