torsdag 12 februari 2009

Lite glada färger

Ute är det grått, men här inne känns det bra ändå. Plockade fram symaskinen och sydde lite på morgonen. Att jag aldrig kan komma ihåg hur roligt det är?! Nu ska jag hasta iväg, men först bjuder jag på lite färg.Sonens draperi med det underbara tyget från IKEA. Under hans loftsäng står fyndsoffan från samma varuhus. Jeansblå väggar och handvävd jeansmatta med svart varp. Den tackar vi mormor Britta för. G älskar sitt rum nu när han kan gosa in sig bakom draperiet.En färgkick från yngsta dotterns rum. Handmålad akvarell av en konstnär som samarbetar med Bonnier utbildning (eg. en gratulation till svärmor på 50-årsdagen, men svärmor ramade in den till S:s födelsedag något år). Röd plastspegel, original från 70-talet, som fortfarande är jättefin. Plingfåglarna är från Indiska.Ah, Weleda! Härligt hälsokostskönhetsmärke som har jättefina produkter. De här vackra och användbara proverna fick jag av vännen M. Förpackningarna piggar upp i badrummet. (Och vips så var alla mina celluliter borta, M! Det räckte att jag tittade på flaskan. Haha. Nej, men den där oljan luktar till och med godare än Havtornsduschkrämen som var min tidigare favorit!)

7 kommentarer:

Junitjej sa...

Ett sådant fint draperi!!!

Bettan sa...

Visst är det kul att sy!
Superfint draperi, härliga färger.
Ha de gött!

Sylvia sa...

Precis samma här vad det gäller symaskinen... :) Det är så roligt bara man gör det!
Härliga färgklickar du har i ditt hem! Kram :)

Tina J sa...

Vilka härliga färger, det piggar upp så här i kyla & mörker. :-)

Kram på dig, hoppas du får en fin helg! :-)

Lilo sa...

Härligt med lite färg! Jag köpte precis tulpaner av en granne som sålde.
PLINGFÅGLAR!! Va? Inte har jag sett sådana på Indiska? Behöver sådana känner jag... jag känner det väldigt mycket faktiskt! Finns de där nu? /Lilo fågeltok

MalinD sa...

Vad du är duktig på att sy. Fint och färggrannt. Frida önskar rött i sitt rum... jag funderar på att måla lite.
Och vad kul att du gillar Weledagrejorna. Ja, visst luktar den gott, oljan! :)

Cattis sa...

Ser jättemysigt ut! Funderar också på att sy någon slags draperi till barnens säng. Nu blev jag inspirerad! Måste hitta nåt roligt tyg bara.
Såna fåglar har jag, men dom har hängt ute på altan hela sommaren så dom har bleknat...hmm...

Kram!