fredag 27 februari 2009

Skaparveckan, dag 2

Skaparlust kan också inspirera till skrivande. Idag har jag skrivit flera sloganer, så ni kan ju hålla tummarna för att det blir en eller annan vinst så småningom. Jag har tävlat extremt lite det senaste året efter min storvinst. Det är svårt att få tag i slogantävlingar! Numera verkar det vara "SMS-kostnad 9.90 kr för att få vara med i utlottning" som gäller och då är inte jag med... En gammal hederlig slogan eller möjligtvis en teckningstävling för barnen, så vaknar min tävlingslust!

Nu ska vi åka till Vasamuséet och lyssna på en sportlovsrundtur som låter jättespännande. Det ska vara skelett inblandade och det lockar tydligen alla tre barnen. (Det är annars inte lätt att hitta aktiviteter som passar en harig åttaåring, en prepubertal tioåring och en tolvåring som bara vill snacka speltaktik med sina kompisar...) Ha en bra dag!

2 kommentarer:

honla sa...

Storvinst???

joggemia sa...

Lycka till med alla slogans! Nä, det är inte lätt att hitta något som passar tre barn i olika åldrar. Det enda jag vet hittills är att alla gillar att åka till en stuga vi lånar varje sommar...det är fortfarande ett måste för barnen, annars är det ingen sommar. Stugan har ingen el (fotogenlampor alltså), inget vatten (hämta vatten i brunnen en liten bit ifrån) samt no toalett (utedass får det bli). Vi får väl se hur länge det varar. =)

Kram!