fredag 29 februari 2008

Centralbadet...


... så mysigt och trevligt för hela familjen, trots att vi "bara" kunde vara i thermalpoolen, bubbelpoolen och i bastun pga att barnen är under 15 år. Vilken miljö!

Igår hade jag trevligt pysselsällskap ända tills halv ett på natten. Tre ynka kort blev tillverkade, men jag och M pratade och pratade och pratade, och det är minsann inte fy skam. Innan dess hade vi också hunnit med att promenera och luncha och bowla med familjen A (och jag fick lukta på lilla L, bäbis, så ljuvligt...). Det var också supertrevligt!

Imorgon är väl många på Symässan, men då sitter jag på Kreatima och demar scrapbooking och kortmakeri. Förhoppningsvis hinner jag heja på söta Suski som kommer med sina döttrar till miniatyrmässan i stan på söndag också. Roligt!

Är det förresten någon som har friat till sin blivande man idag?

5 kommentarer:

Jozebelle sa...

Jaha ja så där satt du medans jag var på mässa...hoppas det gick bra för dej, Jag gillar den affären, det finns så mycket, ett tag handlade jag en hel del där, men det var ett tag sedan. Har ju prioriterat scrap för teknande och målning...men man kanske skulle använda sej av båda i scrapbookingen...*blink*

Wolmer sa...

Hej och tack för besöket hos mig!

Jag kommer ihåg dig också från Kyrkdansen. Alltid kul och uppfriskande att diskutera med dig.

Härlig blogg!

Kram!

Evelina sa...

Underbart kort!! Gillar färgerna jättemycket.

Kram

Ewa sa...

Vilket fint kort du gjort! Du verkar ha haft det väldigt trevligt. Det hade jag igår också för jag var på Symässan då.
Och jag har inte friat;)

Cami sa...

Jätteljuvligt kort! Är svag för alla swirls och papper med gammaldags charm.

Kul att du skall träffa Suski! Hoppas ni får trevligt!