lördag 9 februari 2008

Melodifestivalen

Jag är ett riktigt Melodifestivalfan och är urbesviken på den första deltävlingen. Inte en enda låt som ens var trallvänlig! Fast Christers låt var som en riktig bayersk radiodänga, så jag är glad att den gick vidare (nostalgiska skäl) och Amy var helt klart proffsigast, så att hon gick vidare är också okej. Read My Lips: Ingen av de här låtarna kommer att vinna.

7 kommentarer:

Marie sa...

Ja jag håller med dig... hua vilken omgång... det är så öronen gråter! Jag tyckte nog det var okej att Amy gick vidare, allt annat har jag inget att säga om... ;-)

kram

Ellison sa...

Ja usch ja...vilken dålig start. Tyckte inte att någon låt var det minsta bra.

Lilo sa...

Usch ja... och pinsamma E-type. Jag led riktigt och fattar inte hur kan vara så där skämmig! Har ju sett ut så där i över 20 år! Jag vill också skapa Alla hjärtans dag kort... måste få lite inspiration bara.

joggemia sa...

Jag håller med dig....här laddar man inför Melodifestivalen med marängsviss och allt (är det Melodifestival så är det...då räknas inga kalorier!) och så blir det platt fall. Vart är världen på väg? =) Underbara kort du gjort och hoppas att gråtmildheten är borta så du kan vara ditt glada jag igen.

Kram!

Anna sa...

Usch och fy så dåliga låtar. Gillade Amy och Velvet bäst. Amy för hon är från Jönköping, hihihi näää hon var bäst.

Hoppas inte detta startfältet var det som var starkast för då vet jag inte vad jag gör övrig veckor.

Vinterkramen Anna

AnnaB sa...

Å jag lyckades till och med låta bli att titta!!! Lite fantastiskt... =) Vi såg en film istället och det gör mig inget alls att jag inte hört en enda av låtarna ännu... =)

Catharina sa...

Liksom Anna B har jag ingen koll alls, vill inte ens titta. Jag gav upp när det blev deltävlingar... När jag var liten ÄLSKADE jag melodifestivalen, så risken finns väl att man hamnar framför den igen när man har barn. Dessutom är jag och mannen snudd på tondöva så det kanske är därför vi varken gillar Idol eller Melodifestivalen, men kan tänka oss Singing Bee :-)