måndag 11 februari 2008

Fortfarande fnissig

En vanlig tisdag. Ute ligger frosten på mark och träd så att man i alla fall får känslan av att det är vinter.

Igår skrattade jag mer än jag gjort på jättelänge. Min lillasyster bjöd mig på "Standup istället för bio med gratis popcorn" på Boulevardteatern. Vilken tur att hennes man skulle ut med kompisen som ska iväg på långsemester! Under våren går tio elever i komediskola hos Özz Nuyen. På måndagar har de lektioner med kända, svenska ståuppare (finns det något sådant ord) och på kvällen får alla showa för publik på Boulevardteatern. Som tack för att publiken stöttar och applåderar nykomlingarna får de i sin tur också en show av kvällens lärare.

Igår var det Måns Möller som stod för underhållningen. Ja, eleverna gjorde sitt bästa (av fem män och fem kvinnor var det tyvärr så att tre av männen var helt okej och på rätt väg medan kvinnorna var fåniga och hade överdrivna sexskämt och var allmänt, tja, dåliga), men det var först efter pausen som den riktiga skrattfesten började. Inte kunde jag tro att åkgräsklippare kunde vara så roliga.

Jag rekommenderar i alla fall den här underhållning för alla er som befinner er i närheten av Stockholm på måndagkvällarna. En hundring, och gratis popcorn, är inte dyrt för en skrattkväll!

3 kommentarer:

AnnaB sa...

Låter skoj! Fast jag kan tänka mig att det kan bli lite pinsamt med ståuppare (nu finns ordet, om inte annat ;-) under utbildning... Nu blev jag sugen på popcorn... =)

kramar!

myamia sa...

Låter gööörsköj,som vi säger häråt ;) Skulle verklige gått om jag boddenära, låter som ett roligt nöje :)

joggemia sa...

Låter härligt! Skratt botar det mesta! =)
Kram!