torsdag 14 februari 2008

En hjärtlig dag önskas er alla!

Vi inledde denna otroligt kommersiella dag genom att äta en smaskig frukost som inkluderade hjärtetoast (rostbröd utskuret med pepparkaksformar) och en och annan present (nioåringen i familjen har förberett Alla Hjärtans dag i veckor). Att man älskar någon kan inte sägas för ofta!

Från det ena till något helt annat... Jag har inga problem att hitta dofter som jag älskar. (Just nu använder jag mest The Library of Fragrance Laundromat, jättefräsch men lite flyktig.) Något som jag har svårare för är att hitta en antiperspirant som
1. stoppar svettningar
2. luktar fräscht eller ingenting alls
Jag har Rexona biorythm body responsive nu. Det låter ju flådigt till max, men det är en sådan där deo som visserligen hjälper bra mot svettningarna, men doften är alldeles för stark!

Jag skulle verkligen uppskatta om ni delade med er av era heta antiperspiranttips...

Hjärtan och kärlek till alla. Love is in the air! Passa på att krama om någon idag. Kanske damen på busshållplatsen eller chefen?

14 kommentarer:

Zarah sa...

Om du har större tur än jag och kan hitta Degree, rekommenderar jag den. Det ä rmin favorit - menb jag hittar den ingenstans. :(
Nuförtiden har jag Barnängens för män - sportvarianten. Luktar lite herrparfym först, men nästan inget alls när den torkat. Herrdeo är bättre än dylik för damer. *anser*

Evelina sa...

Jag brukar använda Dove Invisible dry. (Ett såntdär "torrstick") Funkar väl bra till vardags, men kanske inte lika bra när man blir jättenervös och storsvettas ;-) iallafall inte på mig... ;-)
Kram på hjärtedagen!!!!

Maria sa...

Hoppas du också får en riktigt bra dag! Du kan väl berätta här i bloggen om du hittar den bästa deon - skulle också behöva tips.
Kram på dig!!

Jenny sa...

Stor kram tebax och ha en fin alla hjärtans dag!

Lilo sa...

Ha en härlig Alla hjärtans Dag. Håller med Zarah, Degree var min favorit också tills den spårlöst försvann. Nu gillar jag Palmolive med rött lock på...

elin79 sa...

Hittade hit via mysmaskens sida. Jag tipsar om att använda Absolut torr från Apoteket en gång i veckan mot svettningar och sen en deo som du tycker doftar gott. Så gör jag.

Hoppas du får en fin alla hjärtans dag.

joggemia sa...

Kram på DIG!

myamia sa...

En stor kram till dig oxå, Hoppas du får en underbar dag! Kram Maria

Miaa sa...

Jag vill också ge den en kram tillbaka!!
jag använder Niveas sensitive, den luktar nästan ingenting och hjälper mej väldigt bra! Sedan är vi väl olika, svetten luktar inte likadant hos alla, men den kan vara ett relativt billigt test...
Kram igen!
Miaa

Sannasmamma sa...

Å så kommer jag...
VAR FÖRSIKTIG med olika deoderanter!!! Tänk på att många körtlar sitter under armen som går direkt till bröstet, ekvationen raka+gifter (som dom flesta deo´s innehåller, iaf dom mest effektiva) är inge bra..
Vill inte skrämmas, men Absolut torr från apoteket är inget som kommer in i mitt skåp!!

Stora kramar!! =D

Åsa (asali) sa...

Åhh tusen tack för kramen, den värmde här i snålblåsten vi haft idag =)
Ger en lika stor och varm kram tillbaka!

Tina J sa...

Ville bara hoppa in & skicka en kram! :-)

Anonym sa...

Mina stora favorit är Biotherm med blått lock. Lagom doft och lämnar inte efter sig vita fläckar på kläderna särskilt mycket. Brukar köpa den på finlansfärjan eftersom den är billigare där./Minerva

Anonym sa...

Precis den där ekvationen som sannasmamma pratar om var det en vän som upplyste mig om i all välmening. Hon tipsade mig att använda ett deodorant från Rosen Serien som är ganska luktfritt och dessutom helt fritt från gifter.
Med viss tveksamhet testade jag, eftersom det är ganska dyrt och jag brukar svettas en del...MEN, det funkar JÄTTEBRA! Så det är också mitt tips till dig!
/Katarina K