lördag 9 februari 2008

En lördag i Vällingby


Idag var det dags för demo hos Klackenbergs i Vällingby. Jättetrevligt och roligt med några nyfikna nybörjare och så snälla Maria som kom ner till centrum för att säga hej till mig! Vilket tacksamt jobb jag har... Människor är intresserade och vänliga för det mesta. Dessutom är det så roligt att få sitta där och pyssla och veta att jag får lön för det! Ibland får jag också agera infodisk utan att veta något om något. Hoppas att jag inte har skrämt bort några kunder på det viset.


Det är lätt att tro att jag bara gjort kort den senaste tiden, men så är det inte. Det jag skapade idag är kvar i butiken och en del jag har scrappat här hemma visas senare i SWE-bloggen. Här kommer en liten tavla (tror jag, men det kanske är ett kort) som jag tog med mig hem.

6 kommentarer:

Jozebelle sa...

Det här var mysigt, det gillade jag verkligen!

Maria sa...

Det var så trevligt att träffa dig också! Kände mig nääästan som en stalker men jag kunde ju inte låta bli att svänga förbi och heja åtminstone! ;-) Hoppas du kan se till att de tar in massa mer scrapsaker framöver, det var en bra början men lite glest... hihi! Hoppas du hade en bra dag - och om du nån gång lessnar kan du få byta jobb med mig! Kram!

Augusti_73 sa...

Tavla eller kort spelar ingen roll, den/det är jättefin/t!!
Ha en bra vecka!

AnnaB sa...

Underbart fint!!!

Ja, det är inte utan att man blir lite avundsjuk på ditt roliga jobb... =)

Monika sa...

Dina kort är alltid helt underbara... ja dina loer med förstås!

Karin sa...

Wow, jättefint!! :) Brukar inte gilla knappar men det där var ju en fullträff! :D Japp, hit får jag definitivt komma tillbaka ;)