tisdag 5 februari 2008

Katt som löper


Jaha. Så var det dags för lilla Milla att bli stor. Hon har låtit som en mistlur i natt, vankat fram och tillbaka, hon svankar sig och håller på. Vår lilla kattunge är visst inte så liten längre. Hon har hunnit bli nio månader och är en stor flicka! Jag tror att vi ska kastrera henne så fort som möjligt.


Annars vill jag önska alla en fin Fettisdag! Vilket underbart ord... I går bakade jag semlebullar, så i morse luktade det helt underbart här hemma. Smör och kardemumma, det måste väl vara nyttigt så gott som det luktar?! För att inte tala om krämig grädde som vispats precis lagom fluffig utan att bli smörig. Och mandelmassa, färsk, riven. Jag gillar feta tisdagar!


Bjuder på en layout från mässan. E i full Halloweenutstyrsel...

5 kommentarer:

Cattis sa...

Underbar layout!
Och semlor bakade jag ifjol...men i år får vi nog köpa....eller om jag gör några i helgen. Hembakt är ju alltid godast! ;)

http://kathis.blogg.se/

myamia sa...

Mmm semlor... det låter gott! Superfin layout, förstår att det var svårt att motstå den utstyrseln :) Maria

Sannasmamma sa...

Oj vilken fin!!!
Ja, här vill vi ju att katterna ska löpa ;)
Och det ger resultat =) Nu är en "på smällen"

Kramis!

joggemia sa...

Tack gulliga du för dina goa ord....jag har haft många (läs Monnah m.fl.) grymt duktiga inspiratörer! Tacka också syrran din....det är mycket hennes förtjänst att jag blev så fast i scrappingen. =) Vad i hela friden gjorde jag innan?!

Kramar i massor!

Evelina sa...

Men är det nåt i luften eller? Vår lila mise började gå omkring och jama och pipa och åbäka sig igår... det har hon aldrig gjort förr på det viset. Det är nog dags för den där turen till veterinären ja...