måndag 4 februari 2008

SAOL är bra att ha


Idag är det transparanger (detta svenska ord är inte vackert på något vis, men så ska man översätta overlay) som gäller inne på SWE-bloggen. Jag gjorde min egen till den här utmaningen och använde då vanlig overheadplast med tillhörande pennor och vanlig akrylfärg.

Veckan började finfint. Klockan ringde kl. 6.10 piiiip och alla bara steg upp utan tjat! Vi äter alltid frukost tillsammans för att börja dagen på ett bra sätt. Det är mitt bästa familjetips! Det går inte komma ifrån att vi funkar mycket bättre tillsammans med den här rutinen.

Tur att vi gillar knäckebröd eftersom det mjuka brödet var tvärslut. Nu för tiden har jag svårt vid hårdbrödhyllorna eftersom det finns så mycket gott att välja på! Vikabröd är smaskigt, Wilmas knäckebröd med stora saltflingor på (fast lite väl hårt), pyramidbröd, vilket extragräddat rundbröd som helst... Mmmm! Nu blev jag väldigt sugen på en knäckemacka igen.

3 kommentarer:

Lilo sa...

No way! Jag tänker INTE äta frukost klockan fem med sambon och försöka få upp två tonåringar den tiden... du med mig skämta va? ;)

Zarah sa...

Havreknäcke är det godaste som finns... Med skinka, keso & avocado+citronpeppar på, eller med ost och knappt mogen kiwi. Ja, det låter knäppt, men är ACK så gott! (Särskilt till kaffe - som förövrigt är gott med lite kanel i filtret... *hihi*)

Mysmasken sa...

Nu fick du det att vattnas i munnen på mig =)
Här kan man faktiskt få tag på svensk knäckebröd i vanliga affärer, de där fyrkantiga, kommer inte på vad de heter...