måndag 10 mars 2008

Grattis!

Jag börjar med att gratulera min trevlige skotte till svåger Nathan (inte det minsta snål) som fyller 33 år idag. Grattis Nathan! Han satt med jobb upp till näsan då jag ringde, men hoppades hinna gå ut och äta med söta frun och de fina barnen ikväll.

Det ena grattiset leder till det andra. Jag blev alldeles överrumplad över hur många som lyssnade på min nyfikna uppmaning att ge sig tillkänna! Därför bestämde jag mig för att lotta ut två priser. Ett chokladpris som jag och tjejerna valt innehåll till och ett scrappris bestående av en hel hög med pysselgodis. Det passar väl bra så här då vi närmar oss påsk?

Vem vann nu då?

Sara och Elina drog varsin vinnare under stor pompa och ståt. Naturligvis spelades ABBA:s The Winner Takes It All i bakgrunden, allt för att den rätta känslan skulle infinna sig...

Chokladprisvinnare: honla (eller Anja)!

Scrapprisvinnare: Meri!

Stort grattis till er båda. Jag skickar era paket så fort jag får era adresser.

3 kommentarer:

Annika (swekinna) sa...

Vill bara gratulera er två som vann priserna. Det var en hel del som läser ditt bloggande min vän.
ha en bra kväll Kramisar

Meri sa...

NEEEJJJ!! Vad roligt!! Det lönade sig att skicka kommenteren 3-4 gånger eftersom det inte ville komma fram... jag tänkte ge upp men som en bra spaniorska så är jag envis som bara den och även om jag vet du vet jag läser din blogg så ville jag ändå säga hej!!!
Vad glad jag är!! Du är för gullig och snäll!
Massor med kramar och grattis till Anja också!
Meri

Meri sa...

Jag glömde, min mailadress är meritxell@kalin-urena.com
Kan jag få din så skickar jag dig min hemadress så slipper alla behöva läsa var jag bor :)