måndag 17 mars 2008

Storstädning!Nu har jag inte varit hemma ordentligt på en vecka, så det är dags för storstädning. Tjoho! De sa på radion att det ska vara mulet hela dagen, så det håller jag tummarna för. Fönsterputsning är inte min favoritsyssla, men till och med jag ser att det börjar bli nödvändigt nu. Så länge bara inte solen ligger på är det ingen fara, hehe.

Idag är det dags för ny skiss hos Kortskissen. Kila dit vet ja'! Mitt kort är gjort av ett Li'l Davis-papper från en av mina favoritkollektioner någonsin. Jag skar två skåror i mitten av papperet och satte igenom en bit av baksidan som jag hade tagit Creamy brown fluid chalk på. Bokstäverna kommer från Creative Imaginations och bandet är från Wild Asparagus. Den tjusiga krusidullen på det turkosa papperet är en gnuggis från Creative Imaginations. De har flera underbara häften fulla med olika gnuggisläckerheter. (Den här kallas Art Warehouse, Danelle Johnson.)

4 kommentarer:

Tina J sa...

Sitter på jobbet och tog mig en liten paus för att kika in hos dig. Känner igen smutsiga fönster-problematiken..! ;-) Jag tvättade faktiskt hela nedervåningens fönster förra veckan, men det var inte för att jag var så himla huslig utan för att jag ville hänga upp nya gardiner. Nya gardiner och gammal smuts är ingen bra kombination..! :-D

Ha en trevlig dag - här SNÖAR det! Måtte det bli sommar snart...

Kram!

Monika sa...

Oj så megasnyggt!!! Verkligen! Tänka att få ett så fint kort...

Cami sa...

Kortet är bara såååå vackert!

Fia sa...

Hittade hit genom Tinas blogg, vad fina saker du gör! =)