fredag 14 mars 2008

Mest roligt och lite surt.

Roligt 1: Tack till Åsa och alla ni andra i Kramfors Coloramabutik och alla kursdeltagare. Ni fick mig att känna mig hjärtligt välkommen! Tack också till Anna och gänget på Idé och Hobby i Örebro. Tänk att jag får känna mig hemma på så många ställen runt om i Sverige. Jag har nog ett av världens bästa jobb!

Roligt 2: Metalimos DT består idag av mig, Fiffi och LottaR. Nu finns det plats för en till i designteamet och jag vet att det finns massor av talang i vårt avlånga land. Ta chansen att få jobba med de bästa scrapprylarna som distribueras till landets scrapbutiker, hobbybutiker, bokhandlar, fotobutiker, kontorsmaterialbutiker och alla andra som ev. säljer scrapsaker! För mer information läs här!!!

Roligt 3: Jag ska bli moster igen!!!

Surt: Vet inte, men jag känner mig lite sur bara. Med tanke på ovanstående punkter borde jag vara på topp! Det går nog över. Det arga alltså.

12 kommentarer:

Julia sa...

Läste din kommentar till min kommentar hos mysmasken... tråkigt att du behöver vara nedlåtande för att få fram din åsikt. Ung; tja det beror vad man jämför med... full av tro på barnen; det hoppas jag att jag alltid kommer att ha. Jag tycker fortfarande att det är oacceptabelt att elever i nionde klass inte vet var London ligger!!! Det har uppenbart krävts mer än det som givits. Allt är inte lärarnas fel, men de är dem som ska upptäcka "fel" och göra allt för att åtgärda det.

Monica sa...

Jag har svarat i din blogg! :-)

Julia sa...

Hej igen :)
Tack för ditt svar! Du får gärna maila mig om du vill. Jag är helt urkass på att diskutera online och blir ofta missförstådd, men samtidigt är jag den där som inte kan låta bli att tycka.

tulle04@gmail.com

Zarah sa...

Hej raring! Härliga gladigheter du har - jag är NÄSTAN sugen på att söka... för att få vara kollegor med er vore ju högsta vinsten! :D

Argighet hade jag också i magen i ett par dagar här. Det är konstigt det där, ibland är det nog överskott av vårenegri som klumpar ihop sig till en knasklump och irriterar tror jag. Rastlöshet som gått snett liksom.

Hoppas att det glada jagar bort argigheten strax! :)
Kram

Tina J sa...

Hej min vän - hur urbota trist är inte jag som varit helt lost in space så länge?! Här har det ju hänt massor också i alla fall, vad roligt! :-)

Ha en jättebra helg och maila när du har tid! :-)

Kram!

Smulan sa...

Vad kul att läsa lite mer info kring dig. Härligt att du ska bli moster igen, jag älskar också mina syskonbarn urmycket! Vad är det för jobb du pratar om här i inlägget? Åker du runt och har kurser alltså? Kram

Evelina sa...

Ysch, jag var också sur i morse. Fast jättesur... men sen började jag måla allt möjligt (och alla höll jag på att skriva) och nu känns det som om det suraste försunnit minsann. Skönt!

Kram

Jozebelle sa...

Jag hopas din arga, sura germed sej men jag vet hur det är när man förväntas vara glad också är man iinte det... jobbigt!!!

AlisonH sa...

Yeah. What she said. (Right?)

Lilo sa...

Hoppas du är glad nu! Mitt humör växlar också just nu, men jag hoppas jag ska vara mest glad ialla fall! Så jag skickar lite ha ha ha ha till dig! ;)

I ett litet hus sa...

Men lägg av!!! Då var det ju dig jag såg inne på idé och hobby! Funderade på det faktiskt om det var nån från nätet som man borde känna igen då jag var på väg hem. Men kopplade aldrig att det kunde varit du!

Jag drog omkring på en vagn med en galen 2 1/2 åring i och letade efter gips. Men du kommer nog inte ihåg alla som var där inne...

Så synd att vi "missade" varandra!

Kra kram!

joggemia sa...

Du är inte ensam! Jag är en riktig varannan-dag-deppare för tillfället...och jag kan inte sätta fingret på varför det känns som det gör. Hoppas (och tror) att det kommer att kännas bättre bara våren kommer med värme och sol!

Kramar i massor!

PS. Grattis till moster-skapet! =)