tisdag 18 mars 2008

Pigg och friskDen här vintern mår jag mycket bättre än de senaste vintrarna. Jag har räknat ut att det delvis beror på mindre stress p g a det nya jobbet, men jag är också säker på att regelbundna promenader och Extra Stark Rosenrot spelar in. Jag frågade om hjälp i hälsokostaffären i våras då jag var så där alldeles utmattad av sjukdomar, trötthet och allmänt elände och fick då tips om "Original Arctic Root, Extra Stark Rosenrot". Effekten av tabletterna märktes faktiskt ganska omgående! Över sommaren åt jag inga tabletter. Så fort vi kom tillbaka till rutiner i augusti satte jag igång igen. En om dagen de första månaderna, men under vintermånaderna har jag kostat på mig två om dagen. Så dagens tips för alla utmattade och sjuka och trötta är att ta en sväng förbi hälsokostaffären idag och ge den här "dundermeducinen" en chans!

5 kommentarer:

Zarah sa...

Nu har jag hört det från jättemånga - så jag får nog testa! :D

Lindzi sa...

Och inte minst... du slipper nu alla snor-ungar! Härligt att du mår bra! Här är en som snörvlar.

Anonym sa...

Låter som att jag måste testa. Är trött och slut nu. Fullt upp på dagarna och full rulle när man kommer hem på kvällarna. Älskar mitt jobb men barngrupperna börjar bli på tok för stora.

Kram
Maria (mek73)

Tette sa...

Skönt att du känner dig bättre! Hmm, kanske man skulle ta en sväng förbi hälsokostaffären...
Tack för alla snälla kommentarer i min blog - du anar inte hur mycket jag uppskattar det!

Kram!

joggemia sa...

Tack för tipset! Själv fick jag tips om Chisandra...vilket inte hjälpt ett dyft! Behöver säkert lite starkare rosenrot jag med.

Kram!