fredag 7 mars 2008

Opp och ut och gå...

... det ska jag snart. Vi har haft vackert väder i flera dagar. Sol, hög och klar luft, mycket promenadvänligt. Jag är ute och går en sväng mer eller mindre varje dag. Så skönt! Förmiddagen går åt de sista förberedelserna inför Falköpingsbesöket imorgon, lördag. Eftermiddagen och tidiga kvällen ska jag umgås med min goda vän A. Hon ska få lösa in sin 40-årspresent så här ett år i efterskott. Visst är bättre sent än aldrig?

Jag blev riktigt nostalgisk av en inbjudan till re-union med gamla vänner från 80-talet som min syster fick för ett tag sedan. Musiken jag förknippar med den tiden kommer alltid att betyda mycket för mig. Undrar just om gamle pojkvännen fortfarande spelar med sina kompisar? Det hade varit så roligt att höra dem igen! Åttiotalet (ja, början på nittiotalet var väl sak samma) hade sin charm ändå... Här kommer ett av mina favvoband från den tiden. Kolla in frisyrer och glasögon! Den här måste ni också lyssna på! Romantik på hög nivå... Tror ni REO Speedwagon har haft problem att acceptera att tiden har gått? Kolla in den här bilden på bandmedlemmarna så här 20 år efteråt (tar en stund att ladda).

Så, nu känner jag mig peppad att knata iväg!

1 kommentar:

HelenaN sa...

Toto är fortfarande ett av mina absoluta favoritband, de är "min o makens band" o vi har sett de ett flertal gånger. Kram, HelenaN