torsdag 4 mars 2010

Lugnt, som på en lördag.

Vi njuter av lovet. I går fick jag och maken frukost på sängen. Idag var allt som vanligt igen, med den skillnaden att klockan inte ringde klockan sex. Vi kunde stiga upp i lugn och ro och njuta av solen som sken in genom sovrumsfönstret. Härligt!

Jag ser fram emot en dag med dammsugaren i högsta hugg. Med fem personer hemma blir det väldigt dammigt. Stackars maken har sin arbetsplats under trappan och allt damm som trillar ner från övervåningen hamnar någon gång i närheten av honom. Inte för att man ser så stor skillnad i håret, han har ju hunnit bli rätt gråhårig, men ändå.

4 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Mysigt med frukost på sängen! Kanske tur att man inte får det varenda dag, då hade man kanske inte uppskattat det lika mycket. Snarare börjat irritera sig på alla brödsmulor i sängen. ;) Härligt med lediga dagar. Ta det lugnt med dammsugaren idag. Kram Lotta

Miaa sa...

Gratulerar till dotterns plats! Ha ett fortsatt skönt lov! Vårat var vecka 7...
Kram Miaa

Vivarcita sa...

Men, har du börjat blogga igen utan att säga något till mig. Fy på dig. Vad fint du skriver Monica!

Kram

Anna sa...

Tack för att du fortfarnade tittar in i min blogg. Tuffare stil på bokstäverna?! Du ska veta att det var bara en fullträff att du fick syn på just den rubriken. :O)

Papperna är från Prima och är verkligen ursöta.

Ha ett fortsatt mysigt sportlov! vi hade lov för två veckor sedan.

Vinterkramen Anna