lördag 6 mars 2010

Träna, träna varje fredag och så varje jul...

... det tycker jag är kul. Nu har jag varit duktig och använt motionscykeln i tv-rummet fem dagar i veckan under en ganska lång tid. Jag tyckte det var dags att dra upp tempot lite och har därför dragit igång med en utmaning som jag är säker på att klara av. Om sex veckor kommer jag att ha ett sexpack. Möjligtvis dolt lite under ett extra fettlager, men ändå! Det ska bli mycket spännande att följa den här utmaningen tycker jag. Haka på ni också. Det kommer att bli roligt!

Före- och efterbilder är roliga när det är andra som är på bilderna. Därför kommer ni inte att få se några sådana här.

5 kommentarer:

Miaa sa...

Lycka till!
Ha en härlig söndag! Här är det dags för släktkalas idag!

/Miaa

Min plats i solen sa...

Vad duktig du är! Heja, heja! :) Hrm, kanske dags att dra fram den där motionscykeln igen och faktiskt använda den. Den gör ju inte alltför mycket nytta i skrubben. ;) Ha en solig söndag! Kram Lotta

Zarah sa...

HEJA! Jag kanske hakar på...

...och TACK för tipsen! Den ena har jag HAFT i favvisar men den försvann i kraschen, så den blev jag extra glad för. Den andra var helt ny och spännande! Du vet hur du ska inspirera mig, du! :D

stina ~maräng~ sa...

Heja! Så duktig du är med cykeln. Jag har en i källaren som jag aldrig har använt (skäms). Situps-utmaningen låter spännande! Lycka till!

Fläskdansen sa...

Jag tränar också, fast det är mer av nöden tvunget efter operationen. Ska jag vara ärlig, så börjar jag faktiskt ledsna och tröttna. Jag får stålsätta mig och disciplinera mig!

En sexpack på magen vore trevligt. Har inte haft en sån på länge, men däremot sex tjusiga bilringar efter varann, räknas det? ;-)