söndag 21 mars 2010

Swe-sida, kombinationen.


Idag har jag scrappat till Swe-bloggen. Utmaningen bestod i att kombinera doodling, färgpennor och knappar. Jag använder inget av detta speciellt ofta, så det var roligt att tänka till lite. Med helgens kräksjuka och det ymniga snöfallet utanför fönstret passar layouten perfekt för stunden...

3 kommentarer:

Lene S sa...

Du har så herlig stil! :) Så fine farger sammen også :)

ylva sa...

åh, så fin :)! älskar den blå färgen... och vet du vad? jag har börjat fylla på i en reader nu, så att jag inte missar inlägg som när du ska opereras :/. ville ju ha varit med och peppat såklart. är så glad att allt gick bra och att du slapp otäcka magsjukesaker. hur känns det nu? måste du vila mycket? fastnade alldeles vid soffbilden nedan :). trodde inte att jag gillade sådana mönster alls, men det gjorde jag tydligen ;). och favoriter? hmmm... jag tycker bäst om klassisk tvål. typ marseille. ser ut som tvål och luktar som tvål bara. eller saltsjötvål. många minnen till det. betydligt mer lyxkrävande vad gäller krämer emellertid, är mycket förtjust i l'occitane. och klassiska parfymer. jag är gammaldags antar jag *lol*.

och jag går den kursen jag med ;). fast jag går den verkligen bara för mig själv så jag är inte vidare aktiv i forumet och så. känner ingen egentlig stress över att klara av och ut uppgifter, tycker bara om att sitta och lyssna och tänka och läsa och titta :). hemskt snäll sak att säga också, särskilt nu, för jag känner mig inte alls bloggig. har så mycket att göra just nu och nu har jag provat att bara stoppa in saker i bloggen som hastigast, men trivdes inte alls med det. vill hellre läsa andras när jag måste prioritera ;).

många kramar,

Marie sa...

wow vilken läcker layout!