lördag 28 augusti 2010

Invigning Segeltorpsskolan.

Ballonger över Segeltorp

Det var fantastiskt, underbart roligt att se den nya, fina Segeltorpsskolan. Tänk, vilka härliga lokaler mina gamla kollegor har fått att arbeta i... Det var nog ingen som riktigt trodde att man skulle slippa de gamla barackerna. Kommunpolitikern som invigde skolan berättade att det här projektet hade varit på gång sedan mitten av sjuttiotalet. Galet!

Lika roligt som att se bygget, om inte roligare, var det att träffa gamla elever och medarbetare. Jag kände mig hemma och det sög lite i lärartarmen. För en kort stund längtade jag tillbaka. (Stunden var som sagt kort...)

Kameran hade jag med mig, men det blev bara två foton tagna. Så typiskt mig! Vid ballongsläppet vaknade jag till och kom ihåg att jag faktiskt hade kameran med mig. Jag fumlade upp den ur väskan och ballongerna hann nästan försvinna innan jag var färdig att närma mig avtryckaren. Så kan det bli.

3 kommentarer:

The P Family sa...

Hej Monica! Tack för senast, vi drömmer fortfarande om din underbara matlagningskonst.

Undrar om det är ok att jag lägger en link till din blogg från vår blogg. thepfam.blogspot.com?

Erica

tinajo sa...

Du lyckades i alla fall bättre än när jag skulle ta "ballongleksfoton" på lilla O som såg så fina, så fina ut i displayen - tills jag laddade in dem på datorn och kunde konstatera att jag haft fel inställning på dem alla och de var på tok för suddiga för att kunna räddas... *surar*

Tette sa...

Jag tycker du lyckades vädligt bra med fotot - jag tycker det är helt underbart!