söndag 8 augusti 2010

Jag är tillbaka!

Efter en underbar och lång, het sommar är vi hemma igen. Det känns rätt konstigt! Innan vi for städades det ordentligt i alla vrår, så nu var det bara till att tvätta igenom smutstvätten och få in all packning på rätt plats. I kväll ser man semesterspåren i tvättställen som står i vardagsrummet, men annars är allt som vanligt. Tänk så snabbt man vänjer sig!

Jag började hemmalivet med att bli sjuk. I torsdags föddes en vacker liten systerdotter som jag längtar så efter att få hålla, men det får vänta tills jag är feberfri. På torsdag till söndag kommer jag att jobba för YouDo under Formex. Innan dess ska jag hinna pyssla ihop några fler prover/monterdekorationer, så jag hoppas på ett snabbt tillfrisknande.

Rapport om sommaren hinner jag inte med, men jag kan säga att vi har haft det väldigt bra! Nu börjar verkligheten igen. I nästa vecka börjar skolan och det känns fint att alla tre barnen kan ha sällskap till samma ställe. Själv har jag en massa spännande tankar. Efter den här intensiva jobbveckan ska jag försöka sortera dem och bestämma vad som är viktigast. Har ni några bra tips och idéer på något jag borde prova innan jag fyller 40? Jag har två månader på mig...


Utsikten från fönstret i "gula stugan" i Bredavik där jag och familjen huserade den här sommaren. Kväll efter kväll med underbara solnedgångar som inte gör sig på bild. Bara så ni vet.


Far och mamma har planterat och vårdat grödorna i landen. I år har vi kunnat njuta av att plocka mängder av blommor, världens godaste potatisar, rödbetor, lökar, sallat, kålrötter och dill. Ekologiskt och kärleksfullt odlat. Jag kan tala om att det är sådant här som höjer livskvaliteten några snäpp.


Årets roligaste lek kom svågern med till sonens kalas. Har ni lekt "Radar"? Annars kan jag säga att det är att rekommendera, både för barn och vuxna!


Det här huset har min lillebror byggt. Här bor numera mina föräldrar och jag förstår att de njuter av livet här på landet... (Det är för övrigt lika vackert inne som ute!)


Ja, ni ser ju utsikten spegla sig i fönsterglaset. Behöver jag säga mer?

4 kommentarer:

Lisen sa...

Välkommen hem igen och vilka underbara bilder! Krya på dig! Kram

Sockergrynet sa...

Välkommen hem och tillbaka till bloggen!! Ser ut som ni haft en underbar sommar! Vilket underbart hus!!! Det skulle jag vilja bo i!

kram

mamma med ambitioner sa...

Varmt välkommen tillbaka till verkligheten. Ja man kan se att ni haft det toppen. Underbara bilder, men visst är det så att vissa saker inte gör sig rättvisa på bild, då är ändå just den bilden vacker. Stackars dig som blivit sjuk krya på dig snabbt så du kan snusa bebis:) Ang 40 års sträcket är det helt överreklamerat....... jag har aldrig mått så bra som jag gör nu - just fyllda 40.
Nu ska jag ta hand om semesterstrykhögen och lyssna på sommar i P1.
Kram Kristina

Min plats i solen sa...

Hej Monica!

Välkommen hem igen! :) Vad härligt att ha dig tillbaka här på bloggen igen. Du har verkligen varit saknad!

Grattis till lilla systerdottern! :) Jag hoppas att du kryar på dig riktigt snabbt så att du kan få träffa det lilla pyret snart. :)

Det låter som ni har haft en helt underbar sommar och vilka vackra bilder. :) Jag förstår att ni har ert eget lilla paradis där. :)

Vad spännande det låter med dina tankar som ska sorteras. Lycka till och hoppas att det blir som du vill och önskar. :)

Sköt om dig!
Kram Lotta