lördag 28 augusti 2010

Slavdrivare...

Hrmff... Det borde vara förbjudet att köra så med stackars otränade, medelålders tanter! Hör du det, Paolo? Eller ska jag kanske vara tacksam över att du inte gör skillnad på folk och folk, utan ger samma möjligheter till kondisträning för alla?

Jag har haft en tränings-dvd med Paolo Roberto liggandes vid teven rätt länge nu. En kvart om dagen, två olika program, och reklam för Paolos sida motimate.se följde med en Topphälsa-tidning. Jag gillade konceptet och tänkte att en kvarts träning borde väl till och med jag klara av. Jag hade inte räknat med Paolos tempo, men till min fördel kan jag säga att jag nu faktiskt har lagt en kvarts träning bakom mig. Jag körde det värsta jag kunde och orkade och flåsade som en blåsbälg. Det stod något om att kolla pulsen då och då, men jag tror att det hade varit negativt för min del. Den pulsen var det visst "Doktor Brian" tyckte jag borde göra något åt. Visst har det blivit bättre den senaste månaden, men tydligen inte lika bra som jag hade inbillat mig.

Nåja. Jag fortsätter, och så länge det går framåt är jag nöjd! Idag ska jag dra med de familjemedlemmar som vill till min gamla arbetsplats för att kolla in de nybyggda, efterlängtade lokalerna. En och annan gammal kollega lär dyka upp. Kul!

1 kommentar:

Tardigrad sa...

Jag har också kört 15-minuters-övningar, och de är mer ansträngande än tiden indikerar. Förhoppningsvis ger det effekt, och man känner sig 'nyttig' efteråt.