tisdag 31 augusti 2010

Operationsuppdatering.

Operationen gick jättebra, men det visade sig att de hade missat att mamma hade lunginflammation... Först missade de att hon hade struma i flera år, trots mammas egna misstankar och sjukdomen i familjen, och sedan detta. Alltid något man ska lära sig. Att vara tacksam för att hon i alla fall lever och har rösten kvar, kanske? Jag är också glad över att hon verkar ha fått en väldigt duktig kirurg.

3 kommentarer:

Sockergrynet sa...

Märkligt att man inte gör sitt yttersta för att utesluta allting och kan missa saker... Skönt ändå att det gått bra för din mamma och att hon blir väl omhändertagen!

Miaa sa...

Vad skönt att allt gick bra, trots missar!

Ha nu en avkopplande eftermiddag/kväll!
/Miaa

Min plats i solen sa...

Hej Monica!

Vad skönt att höra att din mammas operation gick bra trots den missade lunginflammationen. Jag hoppas att hon kommer att tillfriskna snart och förhoppningsvis vara på benen snart igen. :)

Hur gick det med det där jobbsamtalet? Det låter spännande! :) Jag håller tummarna för att det gick bra. :)

Tänk vad barnen växer under en sommar! Våra har sträckt på sig rejält i sommar och växt ur det mesta och äldsta dottern har intemånga cm kvar innan hon passerar mamman sin. Hur gick det till?

Det låter som det där träningsprogrammet med Paolo vore något för mig med. Att träna hemma vid teven låter helt som min melodi. Jag som inte gillar att träna i grupp.

Ha en fin vecka och sköt om dig! :)
Kram Lotta