onsdag 18 augusti 2010

Onsdagen den 18 augusti.

Första skoldagen... Alla vaknade tidigt och vi hade det så trevligt vid frukostbordet! De två äldsta åkte iväg först. Jag tar med mig S och svägerskan in till stan om en stund. Två av oss ska på fyrornas inskolning och en ska gå och klippa sig. Efter det träffas vi igen för att gå på något av Stockholms alla fina museer.


Äldsta dottern har börjat bli mer avancerad i sitt pysslande. Jag ska ta ett bättre foto senare på den fantastiska jeansväska hon sydde av sin brors avlagda jeans.Montergrannen var vänlig och delade med sig av sina vackra, vita amaryllisar när hon packade ihop i söndags. Blommorna stod bara till i går, men de var underbara under tiden. Förresten har ett under hänt. Jag vet inte hur många gånger jag har försökt spara amaryllisar för att få dem att gå i blom året efter, men jag har alltid lyckats glömma bort dem. Nu kommer en blomma i den kruka som stått i tvättrummet sedan i januari. Jag hoppas få njuta av en härligt julröd skapelse om någon vecka. Så spännande!

2 kommentarer:

Miaa sa...

Ha en underbar dag!
/Miaa

Min plats i solen sa...

Hej Monica!

Det låter som ni hade en väldigt trevlig första skoldag. :) Vad blev det för museum? :)

Vad spännande det ser ut med dotterns pysslande. Du får ta en bild på den färdiga väskan sedan och visa. :) Jag förstår vem hon har ärvt sitt pysselsinne från. ;)

Vilken vacker bild på vita amaryllis! :) En sådan otroligt vacker blomma, vit som röd. :) Vad snällt att du fick med dig några hem. :) Och grattis till amaryllisen som är på väg. Kul! :) Själv har jag ännu inte lyckats få någon att övervintra. Jag har en tendens att glömma bort dem. :( Men skam den som ger sig. ;)

Ha en fin dag och sköt om dig!
Kram Lotta