lördag 21 augusti 2010

Hemma på vår gata, men inte i stan...

... har vi städat och fixat halva dagen. Vi fick massor gjort! Det är alltid roligt då alla är med, eftersom det går så mycket fortare. Dessutom är det trevligt med sällskap.


Det här är kanske ingen bild som skulle platsa i en trädgårdsbok, men den visar att jag nu har planterat skotten jag fick från svärmors och svärfars sommarställe. De hade varit så snälla och grävt upp en finfin marktäckare som förhoppningsvis vill ta sig i "rhododendronrabatten".


Efter hårt jobb både inne och ute var det dags att äta gott. Det blev grillad flintastek (19.90 kr/kg på Coop, svårt att slå), vitlöksbröd och diverse grönsaker. Smaskens! Nu är jag egentligen ingen flintasteksälskare, men någon gång då och då kan det vara gott.


I går var lille S här och hälsade på. Han hittade den gula taxibilen som G fick från New York när han var liten. Nostalgi! Nu får den stå på fönsterbänken så man kan se den lite bättre.

21_3

Två sådana här stolar har stått som renoveringsprojekt i garaget i eviga tider. Nu var svärfar L så snäll att han lade ner en massa tid för att såga, raspa, fila och måla till de trästycken som behövdes för att göra stolarna användbara igen. Jag är ingen AIK-fan, utan tänkte bara att det skulle vara roligt med ett par gula stolar i trädgården. De lyser verkligen upp!

Inga kommentarer: