torsdag 4 september 2008

Flätor och fjärilar.

Det blev mycket gjort under mässan. En del blev hafsverk och annat fanns det tid att lägga mer energi på. Den här sidan gjorde jag för att visa Cuttlebugs fina Combo dies. Jag älskar de här fjärilarna! Jag är medveten om att det varit mycket flygfän både i scrap och inredning det senaste året, men jag har inte på långa vägar tröttnat än.

Till de här diesen tycker jag att My Mind's Eye-papperena passar perfekt! De är lite kraftigare och så har de en vit kärna som tittar fram då man präglar motiven. Mumsigt. När jag höll på med den här layouten var det en av våra kunder som trodde att jag hade I ett litet hus-bloggen! (Jo, Lotta, jag höll på att ge efter för frestelsen att låtsas att jag var du, men mitt samvete stoppade mig. Hihi!)

6 kommentarer:

Sylvia sa...

Wow! Du har verkligen lyckats göra layouten levande med de där fjärilarna och den svävande spetsen runt bilden. Supervackert!
I vanliga fall tycker jag att cuttle-dies är lite stela, men nu lever de ju! Dessutom var färgerna ljuvliga! Mer, mer!

Kramis!

Laila sa...

Jag tror inte jag kommer att tröttna på olika flygfän i första taget... ;-)

HelenaK sa...

Guuuud vilken vacker layout. Helt, helt underbar!! Åh, dom fjärilarna måste jag också köpa. *mums*

AnnaB sa...

Verkligen otroligt vackert...!!!

Nina sa...

Makalöst vacker layout!! UNDERBAR!

Cami sa...

De där fjärilarna är jag helt svag för! Tyvärr har jag ingen Cuttlebug och diesen ryms inte i Revolution, men har fått en del stansade till mig och de är såååå läckra! Skulle gärna använda dem lite överallt och nej, tröttnar nog inte på ett bra tag än, jag heller;)