måndag 8 september 2008

Tack för alla tips...

... både här i bloggen och via mejl! Jag håller på att uppdatera min presentlåda (mamma hade/har en liksom jag och mina systrar) och kände att jag hade fastnat i min låda. Nu har jag fått nya infallsvinklar och när presentlådan får flytta tillbaka till gästrummet kommer den att 1. vara tömd på skräpgrejer som jag ändå inte vill ge bort och 2. fylld med saker som visar kärlek och omtanke.

Nu är det dags att klä på mig och lämna bilen på tusenmilaservice. Det känns lite avigt att lämna in en nästan alldeles ny bil och betala 1600 kr för att de antagligen bara ska titta, banka och öppna lite och sedan lämna tillbaka den i samma skick som den kom. Nåja, utan service gäller visst inte den försäkring vi har, så det är bara att packa väntrumsromanen och pallra mig iväg!Layouten är gjord med papper som blev över då Rebecka hade skrivit ut "Metalimo" på Cricuten. Jag har lite svårt att slänga sådant som inte är uppenbart skräp, så det blev en svengelsk sida till Sockergrynets BoM-utmaning på SWE scrapbook.

2 kommentarer:

Miaa sa...

Vilken fin LO! Jag gillar inte heller att slänga saker som går att använda. Ibbland slänger jag itne ens remsan som sittar på dom flesta 12x12 papprerna, som k´man skär bort...
Ha det bra!
Miaa

Myamia sa...

så fiin! kul när man kan använda "skräp" , här passade det ju perekt, och layouten blev ju klockren ;) kram