fredag 26 september 2008

Tillbaka!

Jag har haft det så bra i Ö-vik! Anette på Lajbans tog hand om mig på bästa sätt och jag fick träffa Helena, en av mina längsta nätbekantingar. Så trevligt det var! Många intresserade, snälla och gulliga scrappare och oscrappare kom förbi bordet där jag satt och jobbade.

Jag sov på First (Statt i Ö-vik) och åt i morse den godaste hotellfrukost jag någonsin ätit! Det fanns precis allt på bufféborden. Jag struntade helt i att vara "nyttig" och åt både rostmacka och nygräddad våffla med sylt och grädde. Det var skönt att kunna sitta i lugn och ro och njuta av tidning och mat. Tyvärr hittade jag inga stövlar trots besök i fyra skoaffärer, men jag kan ändå rekommendera Ö-vik som en väldigt trevlig och varierad shoppingstad.

Efter att ha suttit bredvid en illaluktande man hela vägen från Sundsvall till Stockholm längtar jag nu efter ett varmt bad. Imorgon är det dags att träffa söta Tina en hel dag. Tänk, jag har roligt nästan jämt! Och dessutom fick jag ett SMS från IKEA tidigare idag. Nästa vecka kommer bänkskivan till köket, försök nummer två. Längtar så!

Trevlig helg till er alla.

7 kommentarer:

Evelina sa...

Hoppas du får en riktigt trevlig helg!!! och att du lyckats bada av dig all äcklig lukt ;-)
Ha det gott!!!
Kram

Helen sa...

Låter som du har en mycket trevlig helg, vad kul. Hoppas att badet var härligt.

Anonym sa...

Illaluktande man från Sundvall till Stockholm! Fruktansvärd resa, din stackare! Jag lider med dig. Men nu kan du andas ut igen va :)

Mysmasken sa...

HelenaN ja... Ni var båda med på den tiden... då... öhh, vad hette affären? Har helt glömt. Tiden före Scrapbutiken och allt. Det var länge sen det.

HelenaN sa...

Rackarns att du inte hittade några stövlar, Monica. Men visst är det en fin stad, Övik?! Alldeles så där lagom (oj typiskt svenskt, eller hur?)

Mysmasken, affären hette Scrapbook Lifestories o jag minns att du blev avstängd *fniss*

Kika i brevlådan i början av veckan, Monica ;)

Mysmasken sa...

Blev jag avstängd? Haha... Det har jag förträngt. Hmm...
Måste ha varit där i slutet när det blev helt galet, man fick inte länka till sin sida om man på sin sida hade länk till någon annan.
Förlåt, jag kapade visst din blogg lite Monnah <3

Karin B sa...

Ja just det. Scrabook lifestories. Åh jag saknar nästan det forumet lite... Det var lagom stort... eller litet :-D