tisdag 30 september 2008

Veckans skissJag har fått några fler Thailandskort scrappade. Den här gången följde jag en snygg skiss som Helena H har gjort. Titta in till SweScrapbook så får du se fler tolkningar!

1 kommentar:

tanja sa...

Snygg LO, färgkombon är klockren!

Svarar på din fråga här också

Nysta på Luntmakargatan, blandat utbud av bla Garnstudio, Colinette, Debbie Bliss, Lousia Harding. Nina Sagulin som har butiken har skrivit flera stickböcker och i butiken finns det mycket från böckerna att beskåda uppstickar och även många andra mönster. Nysta är det extra roligt att gå till för man blir alltid så trevligt bemött.

Garnverket på Hantverkargatan- Dit går jag när jag ska handla ur Plassards sortiment (till sjalarna). De har även Garnstudio, Rowan och mycket svensktillverkad ull från bl a Gotland

Ljungqvist Garn- Odenplan
Lite mer mainstream, stort utbud av garnstudios garner. Ungefär som när man handlar scrapsaker på Panduro.

Marias Garn - Maria Torget (St Paulsgatan)
Ligger på fel sida om stan för mig så där har jag inte varit så mycket. Vill man sticka pulsvärmare finns det många uppstickade att beskåda och köpa mönster till.

Sen måste jag ju även nämna Ateljé Huskroken på Gotland. Lite långt att åka dit men de har en hemsida man kan handla från och de besöker alltid Syfestivalen. Deras garner produceras miljömedvetet och giftfritt och har fått Naturskyddsföteningens märkning "Bra Miljöval